De groep - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van tonjolimjelle - WaarBenJij.nu De groep - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van tonjolimjelle - WaarBenJij.nu

De groep

Blijf op de hoogte en volg

26 Juli 2012 | Verenigde Staten, Chicago

Ongelooflijk hoe je binnen 5 dagen het idee kunt hebben dat je al heel lang een groep mensen kent. Het lijkt dan ook zo goed te klikken allemaal.
We hebben twee gidsen, Met en Jennifer, die allebei heel verschillend zijn, maar het geheel goed leiden. Dan hebben we 12 jongeren en 11 volwassenen.
Allereerst hebben we de familie dogterom, waarmee we de eerste middag al op pad waren. Claudia (moeder) is een echte giebel en heeft veel leuke reacties op allerlei dingen waardoor de dames steeds dubbel liggen. Marinus haar man en ik kunnen het ook goed samen vinden, maar ook met de rest klikt het prima. Roman hun zoon is meteen maatje geworden met Jelle en Yannick is de grote boy van het gezelschap en die regelen het allemaal wel.
Dan is er een familie uit Amsterdam met twee dochters en een zoon, allemaal in de leeftijd van Imke. Ger, de vader komt eigenlijk uit Geldrop en is steeds met Imke in het Brabants aan het geinen. Ze noemen elkaar Guus (meeuwis). Mees, de zoon ligt goed bij de dames en heeft een leuke Amsterdamse humor. Ger steekt ook steeds snel de handen uit de mouwen en regelt graag een en ander mee. Hij is dan ook conrector op een school in Amsterdam. We kunnen erg met hem lachen.
Dan is er nog een moeder met dochter uit mAastricht, waarvan Femke, de dochter net een aantal liedjes heeft gezongen. Ze zingt voortreffelijk. Femke en Imke lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Moeder is directeur van een farmaceutisch bedrijf en vindt het leuk om te koken, dus die is steeds aan het kokkerellen.
Dan is er een gezin met een dochter en een zoon, waarvan Jeroen, de zoon, meteen aansloot bij Ronan en Jelle en deze heilige drie eenheid is steeds samen te vinden op het terrein. Vaak sluit daar ook nog Isa bij aan, die samen met haar vader hier is. Hans, de vader, is oorspronkelijk muzikant en had vandaag geluk dat Mat een gitaar had gekocht. Daar kon hij voortreffelijk op spelen.
Dan hebben we nog een moeder en dochter uit den Bosch die wat rustiger en op de achtergrond blijven, maar wel steeds aansluiting hebben.
Vanavond hebben we heerlijk gebarbecued en daarbij muziek gemaakt. Het was wederom een erg geslaagde avond. Benieuwd of dat vanacht ook zo zal blijven, want er is onweer voorspelt.