New York
05 Augustus 2012 | Verenigde Staten, New York
Daar zit ik dan op mijn kamer in hartje New York. Een mooiere plaats voor ons hotel hadden we bijna niet kunnen hebben. 100 meter van Times Square, HET centrum van New York. We zijn hier rond het middaguur aangekomen na een tochtje van een uur of drie. Gisteren nog een tussenstop gehad in Mystic, een oude vissersplaats, waar we een erg mooie camping hadden, zeker voor de kids, met zwembaden (een speciaal bad voor 21 jaar en ouder :-) wat erg lekker was in deze enorme hitte.
Vanmorgen vroeg vertrokken, zodat we op tijd in NY zouden aankomen, maar ook op zaterdag stond er een flinke file. Maar het hotel maakt veel goed.
Al vrij snel zijn we de stad in gegaan en werden we meteen overdonderd door de massale billboards, en drukte van Times square. Precies op de hoek van onze straat ligt Broadway, dus morgen even proberen om kaartjes voor een musical te bemachtigen, want die draaien er genoeg. Verder ook nog even op 5th avenue rondgelopen (en natuurlijk Abercrombie bezocht, nu wel met fotomodellen) en daarna even terug maar het hotel. We hadden met de groep afgebroken om nog een keer gezamenlijk te gaan eten, want nu je in de steden zit zie je elkaar natuurlijk veel minder. We aten in een Grieks restaurant en dat was prima en gezellig. Daarna nog even gezamenlijk wat rondgelopen en natuurlijk geëindigd op Times square wat nu helemaal een groot lichtcircus is. En wat een enorme hoeveelheid mensen er s avonds nog rondlopen. Geweldig gewoon. Dat komt ook omdat het nu nog erg lekker weer is buiten.
Morgen gaan we met een hop on off bus door de stad reizen zodat we deze twee dagen de stad goed kunnen bezien.
Leuk dat de mensen reageren onze verhalen. En oma els... We hebben je reacties gezien :-)
05 Augustus 2012 - 08:22
Dewi:
Hoi lieve luitjes erg leuk om jullie verhalen te lezen! Dit moet een geweldige ervaring zijn! Geniet van deze gave tijd! En ik blijf jullie verhalen volgen! Lieve grts x van Dewi Samuel Audrey en Jens -
05 Augustus 2012 - 11:29
Oma Els:
Hai liefjes ik weet niet of m'n laatst berichtje verzonden is want ik kreeg n melding dat de mailbox vol zat. Daarom nog even de vraag of jullie al weten hoe laat je landt as vrijdag. Nog heel veel fijne mooie dagen en tot je volgende mail.oma els xxxxx