Boston - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van tonjolimjelle - WaarBenJij.nu Boston - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van tonjolimjelle - WaarBenJij.nu

Boston

Blijf op de hoogte en volg

30 Juli 2012 | Verenigde Staten, Chicago

Nadat we in de ochtend de training van de new york Giants hadden bezocht, gingen we daarna verder naar sturbridge. Dat is een plaatsje met een openlucht museum.
We stonden daar weer op een camping en ditjes echt zo'n familie camping als we vroeger vaak in Italië hadden. Veel bomen en een van alles te doen voor de kids.
De volgende dag was er een bezoek aan het openlucht museum, waar Jelle en ik niet mee naar toe zijn geweest. Wij bleven op de camping om wat te wassen, en te lezen. Jelle en zijn vriendje Ronan wilden gaan zwemmen, maar dat mocht alleen onder begeleiding van een volwassene ( maar ik was in de wasserette) dus gingen ze wat over de camping zwerven. De groep had zich prima vermaakt in het museum en toen ze net terug waren begon het te regenen. Het ging meteen flink hard tekeer en binnen no time liepen er flinke stromen over de camping. Dit hield zo'n twee uur aan en daarna ging het over in af en toe wat gemiezer. We hebben nog wel wat eten op de barbeque kunnen gooien, maar alles was inmiddels wel klam.

De volgende ochtend was alles nog nat en gelukkig vertrokken we al snel naar Boston, dat maar een uurtje rijden was. Daar aangekomen blijkt dat we in een erg mooi hotel zitten. We hebben met zijn vieren een geweldig mooie dubbele kamer op de 8e verdieping. We kijken mooi over de stad uit.

Al snel gingen we de stad in en Boston s echt een gave stad. Er is veel historie ( hier begon de geschiedenis van Amerika) en het is een erg gezellige (studenten) stad. We hebben gisteren de binnenstad bezocht en geshopt (natuurlijk weer abercrombie) en zijn 's avonds naar de wijk Harvard geweest waar we gezellig met een deel van de groep gegeten hebben. Het was inmiddels al wat laat geworden, dus we gaan daar zo meteen naar terug en dan vanavond naar een honkbalwedstrijd van de Boston red sox?

Het weer is weer geweldig, dus dat wordt genieten vandaag.

• 30 Juli 2012 - 21:17

Oma Els:

Hallo allemaal. Voor de derde keer ga ik proberen n berichtje te sturen.laat svp weten of het gelukt is. Hier alles ok.wens jullie nog n heel fijne reis. Bij niki gaat ook alles prima. Af en toe krijg ik n paar sms'jes.t is daar ook allemaal prachtig dus nog veel plezier.

• 02 Augustus 2012 - 16:28

Is gelukt mam.